Feedback

Vrem sa stim ce parere ai despre VeziCatFace. Asteptam sa ne lasi gandurile tale mai jos!

Trimite  

Romanii au evaluat 380.000 de masini second hand pe VeziCatFace.ro in ultimele 9 luni

31 August 2015 • Articol scris de: VeziCatFace, in categoria: Studii si analize auto

vezicatface masiniVeziCatFace.ro a fost lansat oficial pe 26 Noiembrie 2014. De atunci si pana astazi, traficul lunar a ajuns la 100.000 de vizite, iar pana la sfarsitul anului se estimeaza ca va depasi 150.000.

In ultimele 9 luni de zile pe VeziCatFace.ro au fost evaluate peste 380.000 de masini second hand. Dintre acestea, cele mai evaluate modele au fost: Volkswagen Golf (32.000), Opel Astra (22.500), Ford Focus (20.000), BMW Seria 3 (18.500), Volkswagen Passat (18.000), Dacia Logan (16.500), Skoda Octavia (16.000), Audi A4 (15.800), Renault Megane (8.500) si Opel Corsa (7.500).

3 masini second hand

Cele mai multe vizite pe site vin din Romania (87.5%). Urmeaza apoi Germania (2.5%), Marea Britanie (2%), Italia (1.7%) si Franta (1%).

La nivel de orase din Romania, cei mai multi utilizatori care evalueaza masini second hand sunt din: Bucuresti (32%), Timisoara (5%), Cluj-Napoca (4%), Iasi (3.5%) si Brasov (3%).

harta trafic vcf

Din punctul de vedere al profilului de utilizator, cele mai multe vizite pe site le fac barbatii (86%). Cat despre varsta, 73% dintre cei care evalueaza masini pe VeziCatFace.ro au intre 25 si 44 de ani.

"In prezent, 41% din trafic vine de pe mobil, fapt ce ne arata cate ceva despre comportamentul utilizatorilor nostri, care atunci cand verifica o masina second hand, ii calculeaza si pretul corect folosind VeziCatFace.ro " a spus Alexandru Govoreanu, Director de Dezvoltare al VeziCatFace.ro

Munca la platforma VeziCatFace.ro a inceput in urma cu exact 3 ani, in August 2012. Primii doi ani de zile au fost dedicati in totalitate dezvoltarii platformei si in special a algoritmului de pret corect.

Algoritmul de pret corect prelucreaza in momentul de fata peste 250.000 de anunturi second hand din Romania. Datele sunt analizate statistic, iar inregistrarile aberante sunt eliminate. Spre exemplu, masinile cu preturi dubios de mari/mici sau cu kilometri prea putini/multi sunt eliminate automat pentru a asigura o acuratete cat mai mare a rezultatelor.

Dupa nenumarate teste si foarte mult feedback de la utilizatorii versiunii beta, site-ul a fost lansat oficial la sfarsitul lui 2014. Trebuie mentionat faptul ca algoritmul este intr-un proces continuu de imbunatatire, in momentul de fata tinandu-se cont foarte mult de feedback-ul direct de la utilizatorii VeziCatFace.ro, care comunica constant parerea lor despre acuratetea calculelor.

VeziCatFace.ro este o platforma online de consultanta auto, care ajuta romanii sa cumpere si sa vanda masini inteligent.Ce face VeziCatFace.ro?

Te ajuta sa cumperi si sa vinzi masini second hand, oferindu-ti acces la calculatorul de pret corect, review-uri auto ...

afla mai multe

Cum ma ajutati sa cumpar o masina second hand?

Ne spui ce masina iti doresti, iar noi trimitem cererea ta catre dealerii nostri de incredere. Acestia iti vor face o oferta, iar daca iti place, incepeti o negociere anonima pe site.

afla mai multe

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii inseamna acceptarea lor.
Prin utilizarea seviciilor noastre, sunteti de acord cu: 1. colectarea si prelucrarea datelor d-voastra cu caracter personal si 2. folosirea de cookies. Aflati mai multe.