Feedback

Vrem sa stim ce parere ai despre VeziCatFace. Asteptam sa ne lasi gandurile tale mai jos!

Trimite  

Regulament si Conditii de utilizare Forum Garajul VeziCatFace

Regulament si Ghid de utilizare a forumului Garajul VeziCatFace

Din momentul in care ti-ai creat un cont pentru a accesa acest forum trebuie sa respecti regulile urmatoare:

1. Conditii:

Pentru a citi topic-urile sau comentariile forumului nu trebuie sa ai un cont sau sa fii logat. Inregistrarea sau logarea unui cont este necesara doar pentru a adauga postari sau comentarii.

Administratorii Forumului Garajul VeziCatFace isi rezerva dreptul de a selecta utilizatorii acetui forum. Astfel, administratorii au dreptul de a da avertismente sau de a restrictiona accesul utilizatorilor care incalca regulilele forumului.

2. Utilizatorilor le este interzis sa:

- creeze mai multe conturi (clone);

- jigneasca alte persoane, folosind un limbaj obscen, abuziv sau indecent. Orice amenintari sau atacuri la persoana sunt de asemenea strict interzise;

- posteze informatii, fisiere etc, care incalca drepturile de autor si drepturile conexe prevazute de Legea 8/1996, precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor. Toate drepturile de autor (copyright) asupra fotografiilor atasate in cadrul forumului apartin autorilor. Reproducerea lor (pe orice suport) fara permisiunea autorilor reprezinta o incalcare a legilor in vigoare. Daca doriti sa le folositi va rugam sa contactati autorii lucrarilor. VeziCatFace nu isi asuma in niciun fel obligatia de a proteja pozele afisate in cadrul forumului, de a despagubi autorii si nici de a ajuta autorii sa fie despagubiti pentru pagubele pe care le-au suferit.

- discute despre subiecte care contravin legilor Romaniei (incluzand dar fara a se limita la informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei) sau care instiga la incalcarea acestor legi;

- adauge aceeasi postare/comentariu pe mai multe topic-uri/sectiuni;

- adauge postari sau comentarii care nu au legatura cu subiectele abordate pe VeziCatFace;

- posteze reclame pentru alte entitati (inclusiv in numele lor);

- atasarea de fisiere ce contin virusi, troieni, spyware etc

Prin posturile realizate in cadrul forumului VeziCatFace esti de acord ca tu esti singurul responsabil si vei despagubi Siteul sau tertii pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile de mai sus.

3. Recomandari

Membrii trebuie sa tina seama de urmatoarele recomandari privind utilizarea in bune conditii a forumului VeziCatFace:

- sa respecte toate interdictiile de mai sus, in caz contrar VeziCatFace putand apela la sanctiuni, de la un simplu avertisment pana la stergerea contului si restrictionarea accesului, iar daca este cazul, la autoritatile competente potrivit legislatiei romane in vigoare;

- sa nu posteze comentarii deplasate la adresa altor membrii;

4. Drepturile si obligatiile administratorilor

- sa aiba o atitudine toleranta si proactiva fata de membrii si sa le raspunda la intrebari;

- sa explice clar si argumentat motivul pentru care a fost stearsa o postare, cand este cazul

In acelasi timp, moderatorii au dreptul:

- sa stearga orice post considerat offtopic

- sa stearga orice post ce contine reclame de orice fel

- sa avertizeze printr-un mesaj privat pe userii care incalca regulamentul

- sa stearga utilizatorii care folosesc un limbaj ofensator

5. Responsabilitati

In conformitate cu prevederile termenilor si conditiilor de utilizare ale site-ului www.vezicatface.ro, precum si cu dispozitiile Legii comertului electronic 365/2002, VeziCatFace nu are nici un fel de responsabilitate pentru continutul comentariilor postate de catre membri.

Chiar daca din momentul postarii, proprietatea asupra tuturor mesajelor revine VeziCatFace, dreptul moral de autor si responsabilitatea continutului apartin in totalitate celor care au postat respectivele mesaje. Desi incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate, VeziCatFace nu poate fi trasa la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum, cu atat mai mult cu cat caracterul "real time" al postarilor face posibila oricand incalcarea accidentala a legii.

Daca considerati ca ati fost lezat de mesajele postate in Forum

In cazul in care o persoana considera ca i-a fost incalcat dreptul de autor sau ca i-au fost cauzate prejudicii prin postarea de mesaje pe forumul Garajul VeziCatFace, noi nu putem dezvalui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date catre terti nefiind permisa in lipsa acordului expres al persoanei vizate, in conformitate cu dispozitiile art. 5(1) al legii 677/2001.

Daca va considerati nedreptatit in orice mod datorita unui mesaj de pe forum, puteti proceda la sesizarea justitiei sau a altui organ abilitat de lege. Noi ne vom conforma si vom raspunde solicitarilor venite din partea unei astfel de autoritati publice, atata timp cat ele corespund rigorilor legale, urmand sa facem cunoscute datele autorului acestuia catre autoritatea competenta si sa ne conformam dispozitiilor acesteia, daca este cazul.

Acest regulament intra in vigoare de astazi 29.02.2016 si poate fi modificat fara instiintari prealabile atunci cand situatiile noi o impun. Este bine sa verificati aceasta pagina periodic.

Regulamentul se completeaza cu Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.vezicatface.roCe face VeziCatFace.ro?

Te ajuta sa cumperi si sa vinzi masini second hand, oferindu-ti acces la calculatorul de pret corect, review-uri auto ...

afla mai multe

Cum ma ajutati sa cumpar o masina second hand?

Ne spui ce masina iti doresti, iar noi trimitem cererea ta catre dealerii nostri de incredere. Acestia iti vor face o oferta, iar daca iti place, incepeti o negociere anonima pe site.

afla mai multe

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii inseamna acceptarea lor.
Prin utilizarea seviciilor noastre, sunteti de acord cu: 1. colectarea si prelucrarea datelor d-voastra cu caracter personal si 2. folosirea de cookies. Aflati mai multe.