Feedback

Vrem sa stim ce parere ai despre VeziCatFace. Asteptam sa ne lasi gandurile tale mai jos!

Trimite  

VeziCatFace.ro s-a lansat oficial.

26 Noiembrie 2014 • Articol scris de: VeziCatFace, in categoria: Sfaturi auto

Logo lansare vezicatfacePe 26 Noiembrie 2014, VeziCatFace a iesit din stadiul beta si s-a lansat oficial. Incepand de la aceasta data, cei care isi doresc sa cumpere sau sa vanda o masina in Romania, au acces la o platforma de consultanta auto completa, care ii ajuta sa decida inteligent.

Versiunea oficiala a site-ului vine impreuna cu doua completari importante la varianta deja existenta, si anume, platforma premium si garajul VeziCatFace.

Platforma VeziCatFace Premium

Aceasta este versiunea platita a site-ului, versiune unde utilizatorii pot evalua mult mai amanuntit masina second hand dorita. Spre deosebire de varianta gratuita, in cadrul platformei premium, utilizatorii vor beneficia de urmatoarele avantaje:

 • Personalizarea masinilor selectate la nivel de caroserie si nivel de echipare pentru un pret corect mai acurat;
 • Grafic cu preturile masinilor second hand aflate in prezent la vanzare in Romania;
 • Calcul estimativ pentru suma care se mai poate negocia;
 • Verificare statistica a kilometrajului auto.

Tarifele pentru accesul in platforma VeziCatFace Premium sunt disponibile aici.

Garajul VeziCatFace

Acesta este un demers prin care incercam sa ajutam posesorii de masini din Romania sa isi administreze mai bine cheltuielile auto si sa aiba in acelasi timp o evidenta clara a istoricului masinii. Accesul in Garaj este gratuit.

Utilizatorii care isi creeaza cont si isi „parcheaza” masina personala in Garajul VeziCatFace vor beneficia de urmatoarele facilitati:

 • Cartea service online – sectiune unde se pot introduce toate interventiile pe care le-a suferit masina (revizii, reparatii, etc). Cu ajutorul acestei facilitati, cei care isi vand masina vor putea face usor dovada pentru istoricul service descarcand din contul personal cartea service. Pentru a asigura veridicitatea datelor inscrise, toate interventiile vor fi verificate;
 • Evidenta problemelor auto – raport unde possorii auto isi pot nota toate problemele pe care le-au avut/au la masina. Acestia pot folosi acest raport intr-o viitoare tranzactie, fapt ce ar ajuta la cresterea increderii fata de vanzator si la un proces mai transparent;
 • Evolutia pretului – grafic ce ilustreaza evolutia pretului pentru urmatorii 5 ani. Analiza care ajuta posesorii auto sa estimeze mai bine momentul in care este timpul sa vanda;
 • Notificari inainte de expirarea RCA-ului, ITP-ului si a Rovinietei.
 • Review masina personala;
 • + Alte facilitati care urmeaza a fi implementate.

Celelalte servicii VeziCatFace raman gratuite

 • Calcul pret corect pentru masini second hand (fara caroserie si nivel de echipare);
 • Calcul Cost Total pe 5 ani (Cost Combustibil, Pret de revanzare, Asigurari si taxe, Costuri cu reparatiile);
 • Verifica vanzatorul;
 • Rating-uri specializate (Fiabilitate, Depreciere, Eficienta Consum, Intretinere si Siguranta);
 • Calcul Timbru de Mediu.
 • Comparatii auto

VeziCatFace este o platforma de consultanta auto independenta a carei misiune este imbunatatirea procesului de cumparare / vanzare de masini din Romania. Toate datele noastre provin din analize proprii pe care le derulam la nivel national si international folosind o serie de instrumente pe care le-am dezvoltat in ultimii doi ani de zile.

Un exemplu in acest sens este aplicatia de calcul a pretului corect, aplicatie care are in spate un model matematic complex, dezvoltat, imbunatatit si adaptat de catre VeziCatFace la nevoile pietei auto din Romania.Ce face VeziCatFace.ro?

Te ajuta sa cumperi si sa vinzi masini second hand, oferindu-ti acces la calculatorul de pret corect, review-uri auto ...

afla mai multe

Cum ma ajutati sa cumpar o masina second hand?

Ne spui ce masina iti doresti, iar noi trimitem cererea ta catre dealerii nostri de incredere. Acestia iti vor face o oferta, iar daca iti place, incepeti o negociere anonima pe site.

afla mai multe

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii inseamna acceptarea lor.
Prin utilizarea seviciilor noastre, sunteti de acord cu: 1. colectarea si prelucrarea datelor d-voastra cu caracter personal si 2. folosirea de cookies. Aflati mai multe.