Feedback

Vrem sa stim ce parere ai despre VeziCatFace. Asteptam sa ne lasi gandurile tale mai jos!

Trimite  

Renault va construi furgonete pentru Nissan si Mitsubishi

09 Noiembrie 2018 • Articol scris de: Florin Oprea

Carlos Ghosn, presedinte si CEO al Aliantei, a anuntat productia de camionete noi pentru fabricile din Maubeuge si Sandouville, Franta. Maubeuge este de fapt un mic centru de excelenta al lui Renault, iar Sandouville este centrul de productie al modelului Renault Trafic.

Pana la sfarsitul planului strategic derulat pana in 2022, Alianta urmareste dublarea sinergiilor anuale la 10 miliarde de euro. Pentru a atinge acest obiectiv, Renault, Nissan si Mitsubishi Motors vor accelera colaborarea pe platforme comune si facilitati comune de productie.

Ghosn, a anuntat aceste noi investitii in Franta in prezenta presedintelui francez Emmanuel Macron. Fabrica Maubeuge, care se numara printre cele mai eficiente fabrici din Franta, va servi drept centru de productie pentru familia Renault Kangoo din generatia urmatoare, care include si versiuni electrice. Grupul Renault investeste 450 de milioane de euro pentru productia Kangoo pe o perioada de cinci ani. In 2019, 200 de angajati vor fi angajati pentru a sprijini extinderea productiei furgonetelor.

Nissan NV250, o noua furgoneta mica, bazata pe platforma actuala a lui Renault Kangoo, va fi produs si la Maubeuge incepand cu mijlocul anului 2019.

Mai mult, asa cum s-a afirmat in recentul conferinta comuna de presa de la Paris, Alianta si Daimler isi reafirma parteneriatul. Renault produce in prezent van-ul Mercedes Citan la uzina din Maubeuge.

Mitsubishi Motors va beneficia, de asemenea, de expertiza in furgonete a lui si va va furniza un automobil  pe aceeasi platforma ca si Renault Trafic, construit in uzina Sandouville a Renault, pentru pietele din Australia si Noua Zeelanda.

Amintim ca Renault detine in prezent 43,4% din Nissan, care la randul sau detine un pachet de 15%, dar fara drept de vot la francezi si 34% la Mitsubishi Motors.Ce face VeziCatFace.ro?

Te ajuta sa cumperi si sa vinzi masini second hand, oferindu-ti acces la calculatorul de pret corect, review-uri auto ...

afla mai multe

Cum ma ajutati sa cumpar o masina second hand?

Ne spui ce masina iti doresti, iar noi trimitem cererea ta catre dealerii nostri de incredere. Acestia iti vor face o oferta, iar daca iti place, incepeti o negociere anonima pe site.

afla mai multe

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii inseamna acceptarea lor.
Prin utilizarea seviciilor noastre, sunteti de acord cu: 1. colectarea si prelucrarea datelor d-voastra cu caracter personal si 2. folosirea de cookies. Aflati mai multe.