Feedback

Vrem sa stim ce parere ai despre VeziCatFace. Asteptam sa ne lasi gandurile tale mai jos!

Trimite  

Primul Bentley electric va aparea inainte de 2025

31 Octombrie 2018 • Articol scris de: Florin Oprea

Dupa cum a declarat, pentru Reuters, CEO-ul Bentley, Adrian Hallmark, primul Bentley complet electric depinde de o decizie in termen de un an, dar se spera ca automobilul sa fie disponibil pana la jumatatea deceniului urmator.

Firmele de automobile, confruntate cu incertitudinile Brexit-ului, se pregatesc pentru lansari de modele hibride si electrice simultan cu intrarea in vigoare a legislatiei mai dure, referitoare la calitatea aerului, dar si din cauza implicarii guvernelor, care aplica norme mai stricte motoarelor termice.

Hallmark, care a preluat functia de director executiv in februarie, incearca sa faca gama de produse mai prietenoase cu mediul si si-a prezentat planul in board  la inceputul acestui an. Acest plan a fost de fapt un inventar al tuturor modelelor, motoarelor si tehnologiilor viitoare necesare pentru electificarea automobilelor Bentley.

Bentley se asteapta sa inregistreze aproape 11.089 de vanzari in acest an, desi s-au confruntat cu intarzieri la sosirea modelului Continental GT si cu provocarea de a recertifica anumite vehicule din cauza unor reguli mai stricte privind emisiile.

Daca va fi aprobat modelul electric, Bentley va utiliza o arhitectura pe o platforma in curs de dezvoltare la care lucreaza Prosche si Audi, numita Premium Platform Electric (PPE).Ce face VeziCatFace.ro?

Te ajuta sa cumperi si sa vinzi masini second hand, oferindu-ti acces la calculatorul de pret corect, review-uri auto ...

afla mai multe

Cum ma ajutati sa cumpar o masina second hand?

Ne spui ce masina iti doresti, iar noi trimitem cererea ta catre dealerii nostri de incredere. Acestia iti vor face o oferta, iar daca iti place, incepeti o negociere anonima pe site.

afla mai multe

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii inseamna acceptarea lor.
Prin utilizarea seviciilor noastre, sunteti de acord cu: 1. colectarea si prelucrarea datelor d-voastra cu caracter personal si 2. folosirea de cookies. Aflati mai multe.