Feedback

Vrem sa stim ce parere ai despre VeziCatFace. Asteptam sa ne lasi gandurile tale mai jos!

Trimite  

BMW verifica online, gratuit, automobilul tau

05 Noiembrie 2018 • Articol scris de: Florin Oprea

BMW Group Romania ofera proprietarilor de modele MINI si BMW posibilitatea sa verifice gratuit si simplu daca automobilele pe care le detin sunt afectate de actiuni tehnice sau rechemari in service. Ulterior, clientii se pot adresa oricarui service autorizat si pot obtine informatiile relevante si se pot programa pentru eventuale remedieri, toate realizate gratuit.

Ce trebuie sa faceti - completati un formular cu principalele date de contact si seria de sasiu a automobilului. Solicitarea este redirectionata catre un service autorizat, la alegerea clientului. Service-ul va efectua verificarea automobilului intr-o baza de date si poate executa ulterior potentiale remedieri de probleme, gratuit pentru client. Acesta primeste o informare clara si transparenta asupra actiunilor tehnice si/sau de rechemare la care este supus automobilul, precum si informatii despre procedura de remediere si timpul necesar.

„Solutia a fost dezvoltata avand in vedere ca multi clienti conduc automobile second-hand importate in Romania. De cele mai multe ori, acesti clienti nu au intrat niciodata intr-un service autorizat BMW si/sau MINI si pierd astfel o oportunitate importanta de a obtine informatii relevante despre automobilele pe care le conduc. BMW Group verifica in mod constant starea automobilelor sale si doreste sa se asigure de buna functionare a acestora. BMW Group doreste sa reduca chiar si riscurile minore prin stabilirea de campanii tehnice ca masuri de precautie si, cel mai adesea, sub forma masuri voluntare.  Prin noul serviciu oferim un instrument simplu, gratuit si transparent prin care proprietarii isi pot verifica automobilul si speram astfel sa contribuim la siguranta in trafic si la intretinerea optima a automobilelor”, explica Alexandru Seremet, Corporate Communication Manager BMW Group Romania.

Adresa formular: https://www.bmw.ro/ro/topics/offers-and-services/personal-services/oferte-speciale-pentru-automobile-bmw-importate---formular.html

Acest proiect continua demersul BMW Group Romania de sustinere a clientilor cu modele achizitionate second-hand prin servicii gratuite. Un serviciu disponibil de mai multi ani, accesibil prin acelasi formular, ofera clientii posibilitatea de a comanda manuale de utilizare, tot gratuit, in format electronic, pentru modelele detinute.

Mai multe despre toate programele de service BMW care pot fi accesate prin formular, aici: https://www.bmw.ro/ro/topics/offers-and-services/personal-services/oferte-modele-importate.htmlCe face VeziCatFace.ro?

Te ajuta sa cumperi si sa vinzi masini second hand, oferindu-ti acces la calculatorul de pret corect, review-uri auto ...

afla mai multe

Cum ma ajutati sa cumpar o masina second hand?

Ne spui ce masina iti doresti, iar noi trimitem cererea ta catre dealerii nostri de incredere. Acestia iti vor face o oferta, iar daca iti place, incepeti o negociere anonima pe site.

afla mai multe

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii inseamna acceptarea lor.
Prin utilizarea seviciilor noastre, sunteti de acord cu: 1. colectarea si prelucrarea datelor d-voastra cu caracter personal si 2. folosirea de cookies. Aflati mai multe.